Właśnie jesteś w restauracji od kuchni. Założyłam tego bloga, ponieważ chcę Wam pokazać, jak bardzo Złotej zależy na zadowoleniu każdego gościa. Liczę na wiele cennych komentarzy, które pomogą mi spełniać marzenia Złotej i jej gości.

czwartek, 14 kwietnia 2016

4 urodziny Złotej!





Dzisiejsze czwarte urodziny Złotej postanowiłam uczcić razem z załogą Złotej wspólnym śniadaniem. Chciałam, aby wszyscy pracujący dla Złotej poczuli się ważni, aby wiedzieli, że bez ich ciężkiej pracy nie byłoby tych czterech lat. Mam nadzieję, że będą chcieli tworzyć to miejsce przez następne lata i będą z tego czerpali satysfakcję. Ten post piszę też dla nich, aby jeszcze raz podziękować wszystkim za ich pracę i zaangażowanie. Mam nadzieję, że przy śniadaniu było im miło. Zależy mi, abyśmy tworzyli wyjątkową załogę, która zna się na rzeczy i lubi ze sobą pracować. Fach w ręku to ważna sztuka i tym samym pokazuje, kto się do tego najlepiej nadaje. Mam nadzieję, że nikomu nie zabraknie chęci doskonałej obsługi naszych gości, do których wszyscy mamy największy szacunek. Najlepsze restauracje to takie, gdzie ekipa jest zgrana i ludzie się lubią, tam gdzie chętnie chodzą do pracy. Wznieśliśmy symboliczny toast soczkiem z marchwi oraz zjedliśmy krem z porów z wkładką z kaszanki i boczku. Chyba im smakowało, ale nie jestem obiektywna, bo to ja gotowałam. Była też tarta, a na deser cytrynowy serniczek z bezą po włosku.
O naszych gościach też nie zapomniałam, przygotowałam rabat na ciasta - 40%, aby mogli uczcić ten dzień razem z nami. 

4 komentarze:

  1. A na zdjęciu zabrakło najważniejszej osoby

    OdpowiedzUsuń
  2. ooo... A gdzie Pan Paweł?
    Przecież to najważniejsza osoba w tej firmie. Bez niego nie byłoby niczego :-)

    OdpowiedzUsuń